Εθελοντική δράση καθαρισμού παραλίας από τους ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγάπης Έργα για το Περιβάλλον» οι άνθρωποι της ΜΕΒΓΑΛ ανέλαβαν πρωτοβουλία για μία ακόμη περιβαλλοντική εθελοντική δράση. Έχοντας τη στήριξη της εταιρείας και του Σωματείου Εργαζομένων και με στόχο να συμβάλλουν σε καθαρότερες ελληνικές ακτές, πολλοί εργαζόμενοί της βρέθηκαν με τις οικογένειές τους στην παραλία Ποταμός, στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Με βασικό κίνητρο τη διάθεση τους να βοηθήσουν στον καθαρισμό της παραλίας η ομάδα της ΜΕΒΓΑΛ, μεγάλοι και παιδιά, συνεργάστηκαν για αρκετές ώρες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν μία σημαντική ποσότητα απορριμμάτων, τα οποία ανέλαβε στη συνέχεια να διαχειριστεί ο Δήμος Θερμαϊκού, που υποστήριξε τη δράση με προσωπικό και εξοπλισμό.

Η παραπάνω ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά δράσεων των τελευταίων ετών, όπως καθαρισμός παραλίας Βαρικού, καθαρισμός υδροβιότοπου Αξιού, δενδροφύτευση στο Δήμο Χαλκηδόνας, που δείχνουν ότι οι αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς στο περιβάλλον και στην κοινωνία κυριαρχούν στη φιλοσοφία της ΜΕΒΓΑΛ και των ανθρώπων της.

Share