Εκδήλωση για καλή χρονιά με επίκεντρο τους ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ καλωσόρισε τη νέα χρονιά με μία εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη 19/01/22, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των Διευθυντικών Στελεχών και του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους 620 ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης, ενώ μοιράζονται τους στόχους της Διοίκησης για διαρκή ανάπτυξη.

Πιστή στις αξίες της, η εταιρεία τίμησε τους 19 εργαζόμενους, που συνταξιοδοτήθηκαν τα 3 τελευταία έτη, και βράβευσε με χρηματικό έπαθλο 1000 € κάθε παιδί εργαζομένου που πέτυχε να εισαχθεί στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας το 2021, συνολικά 20 παιδιά. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο του θεσμού στήριξης της οικογένειας και καταπολέμησης της υπογεννητικότητας, τον οποίο η ΜΕΒΓΑΛ έχει θεσπίσει από το 2004, δόθηκε χρηματική ενίσχυση 1000 € για κάθε γέννηση σε 6 οικογένειες εργαζομένων που απέκτησαν παιδιά το περασμένο έτος.

Η Πρόεδρος, κα Μαίρη Χατζάκου, ο Αντιπρόεδρος, κος Σπύρος Θεοδωρόπουλος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος, κατά τον χαιρετισμό τους δήλωσαν ότι η αποτίμηση του 2021 ήταν θετική, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω των συνεχών ανατιμήσεων των Α’ & Β’ υλών και της ενέργειας. Το 2022 η εταιρεία θα συνεχίσει την καλή πορεία που έχει χαράξει, με χρηστή εταιρική διακυβέρνηση, ανάπτυξη πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επενδυτικό πλάνα και κυρίως καινοτόμα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στα πρότυπα μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κλήρωση δώρων για τους εργαζόμενους της ΜΕΒΓΑΛ και ευχές για μία καλή, αποδοτική χρονιά.

Στιγμιότυπα Εκδήλωσης Μεβγάλ

Share