ΜΕΒΓΑΛ – Αγάπης Έργα για την κοινωνία

Για περισσότερα από 74 χρόνια η ΜΕΒΓΑΛ φροντίζει να φέρει στο τραπέζι μας προϊόντα που είναι απαραίτητα για μία ισορροπημένη διατροφή και ενισχύουν την υγεία μας. Αυτή η φροντίδα της εταιρείας για την υγεία (μέσω της διατροφής) διευρύνεται με πράξεις που ξεπερνούν την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών. Πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ προχώρησε στη δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Αγάπης Έργα για την Κοινωνία» και έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά πράξεων αγάπης που η εταιρεία υλοποίησε για την ενίσχυση του τομέα υγείας της χώρας μέσα στα τελευταία 4 χρόνια, με κύριο μέλημα την αμεσότερη εξυπηρέτηση και ανακούφιση των συνανθρώπων μας στις δύσκολες συγκυρίες της ζωής τους, όπου έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κος Παναγιώτης Παντελιάδης ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της Διοίκησης την εταιρεία, τονίζοντας ότι με το νέο ασθενοφόρο θα βελτιωθεί πολύ η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και «θα λύσει τα χέρια» στη διακίνηση των ασθενών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Η δωρεά αυτή θα έχει μεγάλη επίδραση στη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα στους ασθενείς διευκολύνοντας το δύσκολο έργο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού».

Η Πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, υπενθύμισε ότι: «Η ΜΕΒΓΑΛ θέλει να είναι κοντά στους ανθρώπους της πόλης μας και την κοινωνία και χαιρόμαστε που καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το αίτημα του ΑΧΕΠΑ. Όλοι έχουμε υπάρξει ασθενείς και το συγκεκριμένο θέμα το προσεγγίσαμε με περισσότερη ευαισθησία και αγάπη. Ευχόμαστε το ασθενοφόρο να είναι όσο πιο αχρείαστο γίνεται και επίσης όλοι στο ΑΧΕΠΑ να συνεχίσετε το έργο σας με τον καλύτερο τρόπο».

Αγάπης έργα ΜΕΒΓΑΛ για την υγεία (2020-2024)

  • Μηχάνημα αναλύσεων στο εργαστήριο ιατρικής σχολής του ΑΠΘ
  • Δύο κλίνες ΜΕΘ για το νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ του Πειραιά
  • Ιατρικός εξοπλισμός στο ΕΚΑΒ Κιλκίς
  • Μέσα προστασίας στο νοσοκομείο Μολάων Λακωνίας
  • Στήριξη εργαζομένων νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ
  • Κάλυψη χειρουργικών εξόδων για τρία παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες
  • Δωρεά προϊόντων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα Ογκολογικά Νοσοκομεία Παίδων Αγ.Σοφία και Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού
  • Ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

 

Ambul1

Share