Υπόσχεση Ποιότητας

100%
φρέσκο ελληνικό γάλα λίγων ωρών

Δίνουμε έμφαση στην προέλευση και την αγνότητα της πρώτης ύλης που χρησιμοποιούμε

54
φάρμες αγελαδινού γάλακτος στην καρδιά της Μακεδονίας

Η κεντρική Μακεδονία παράγει πάνω από το 67% του Ελληνικού αγελαδινού γάλακτος. Οι φάρμες μας είναι ακριβώς στην καρδιά της.

500
εργαστηριακές αναλύσεις νωπού γάλακτος

Η ποιότητα ελέγχεται σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Κατά την παραλαβή νωπού γάλακτος διεξάγουμε 500 αναλύσεις ημερησίως.

60’
απόσταση από τις φάρμες μας

Η εγγύτητα στις φάρμες μας επιτρέπει να εισκομίζουμε καθημερινά φρέσκο γάλα λίγων μόνο ωρών.

Έλεγχος Ποιότητας

Η ποιότητα είναι ο βασικός άξονας γύρω από τον οποίο κινήθηκε και αναπτύχθηκε η ΜΕΒΓΑΛ. Εφαρμόζουμε με συνέπεια ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, που καλύπτει όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της – από τη συλλογή της πρώτης ύλης και την επεξεργασία της μέχρι την τελική συσκευασία και διανομή των προϊόντων.

Έτσι, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων που παράγουμε.

Δίπλα στους Παραγωγούς μας

Η εταιρεία παρέχει πλήρη τεχνική και επιστημονική υποστήριξη στους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται, με την επίβλεψη ειδικευμένων στελεχών, η οποία συνίσταται:

Το γάλα αμέσως μετά το άρμεγμα συλλέγεται σε ειδικές δεξαμενές ψύξης και μέσα σε λίγες ώρες μεταφέρεται στο εργοστάσιο, με -ειδικά για μεταφορά γάλακτος- ισόθερμα βυτία, ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβεί τους 4 °C, διατηρώντας έτσι την ψυκτική αλυσίδα. Μόλις φτάσει στις εγκαταστάσεις μας, υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και στη συνέχεια υποβάλλεται με τη βοήθεια υψηλής τεχνολογίας στην επεξεργασία της παστερίωσης που είναι απαραίτητη, ώστε το γάλα που θα φτάσει στον τελικό καταναλωτή να είναι ασφαλές, θρεπτικό και υγιεινό, διατηρώντας αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του που το καθιστούν πολύτιμο για τον οργανισμό μας.

Οι Πιστοποιήσεις μας

Έχοντας ως κύριο μέλημά μας την υγεία των καταναλωτών, εφαρμόζουμε μεθόδους υψηλής τεχνολογίας και αυστηρότατες προδιαγραφές στην παραγωγή. Εφαρμόζεται σύστημα HACCP από το 1996 ενώ η ΜΕΒΓΑΛ υπήρξε η πρώτη ελληνική γαλακτοβιομηχανία που το 1999 πιστοποιήθηκε με ISO και για τις τρεις κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα, τυρί, γιαούρτι). Δεσμευόμαστε μέσω της πολιτικής ποιότητας και το αποδεικνύουμε με τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης συστημάτων ποιότητας σύμφωνα με τα παρακάτω πρότυπα:

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

ΜΕΒΓΑΛ

Φέρνουμε την πλούσια γεύση του παραδοσιακού γάλακτος και της αγνής, ποιοτικής πρώτης ύλης στο τραπέζι της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.