Χορηγία στο 8ο No Finish Line, για στήριξη του οργανισμού «Μαζί για το Παιδί»

Με στόχο την ενίσχυση του οργανισμού «Μαζί για το Παιδί» η ΜΕΒΓΑΛ στήριξε μέσω του κοινωνικού της προγράμματος «Αγάπης Έργα ΜΕΒΓΑΛ» το 8ο No Finish Line, που διοργανώθηκε στην Αγορά του ΟΑΚΑ, το διάστημα μεταξύ 15 και 19 Μαΐου 2024.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ φιλανθρωπίας, άθλησης, χαράς και πολιτισμού, στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 10.000 αθλητές κάθε ηλικίας εξασφαλίζοντας με τη συμμετοχή τους πόρους για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Σε έναν συνεχόμενο αγώνα 100 ωρών όσοι περπάτησαν ή έτρεξαν βοήθησαν να καταγραφεί ο εντυπωσιακός αριθμός των 100.000 χιλιομέτρων, πράγμα που μεταφράζεται σε αύξηση 50% (σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές) του ποσού που θα δοθεί στο «Μαζί για το Παιδί».

Η ομάδα των ανθρώπων της εταιρείας συμμετείχε στον αγώνα καταγράφοντας 74 χιλιόμετρα αγάπης για τη στήριξη παιδικών προγραμμάτων και την ενδυνάμωση περισσότερων παιδιών.

Πέρα από τη χορηγία της, η ΜΕΒΓΑΛ φρόντισε για την τόνωση των αθλητών μετά την προσπάθειά τους, προσφέροντας προϊόντα από την ανανεωμένη σειρά πρωτεϊνούχων γαλακτοκομικών «ΜΕΒΓΑΛ High Protein», που περιλαμβάνει γιαούρτια και ροφήματα σε πρωτότυπες απολαυστικές γεύσεις, ενώ στους μικρούς της φίλους πρόσφερε γαλακτοφέτες ΜΕΒΓΑΛ Maniacs με μέλι ή σοκολάτα.

Το πρόγραμμα της ΜΕΒΓΑΛ «Αγάπης Έργα για το Παιδί» επεκτείνεται αγκαλιάζοντας διαρκώς νέες δράσεις και πρωτοβουλίες, που επιδιώκουν την ισότιμη συμμετοχή σε ευκαιρίες για αξιοπρεπή διαβίωση και πρόοδο για κάθε παιδί.

Χορηγία στο 8ο No Finish Line, για στήριξη του οργανισμού «Μαζί για το Παιδί»

Χορηγία στο 8ο No Finish Line, για στήριξη του οργανισμού «Μαζί για το Παιδί»

Share