«εδώ, για σένα» με «αγάπης έργα» για τα παιδιά!

Όλοι εσείς που επιλέγετε τον Μασούτη για τις αγορές σας και τη ΜΕΒΓΑΛ για το τραπέζι σας, θυμηθείτε, από τις 7 έως τις 27 Οκτωβρίου, να προσθέσετε στο καλάθι σας τουλάχιστον ένα λίτρο φρέσκο γάλα ΜΕΒΓΑΛ. Γιατί το γάλα είναι απαραίτητο για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή όχι μόνο του παιδιού σας, αλλά κάθε παιδιού!

Η εταιρεία Μασούτης συνεργάζεται με τη ΜΕΒΓΑΛ και υλοποιεί στα 331 καταστήματά της, τη δράση «Ένα για σένα, ένα για τα παιδιά». Για κάθε ένα λίτρο φρέσκο γάλα ΜΕΒΓΑΛ που αγοράζετε για το συγκεκριμένο διάστημα, ο Μασούτης και η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρουν άλλο ένα λίτρο στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων ΜΕΛΙΣΣΑ, στον παιδικό σταθμού του Σωματείου Οι Φίλοι του Παιδιού.

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση μεταξύ των δύο εταιρειών αλλά και το γεγονός ότι μοιράζονται κοινές αξίες για τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και τη στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας δημιούργησαν την απαραίτητη βάση, ώστε να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους συνεργασία στο πεδίο της κοινωνικής ευθύνης.

«Ένα για σένα, ένα για τα παιδιά» και η συνεργασία Μασούτης – ΜΕΒΓΑΛ πολλαπλασιάζει τη δική σας αγάπη μαζί με τα χαμόγελα των παιδιών!

Share
Meiosi_timwn