Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα

Η ΜΕΒΓΑΛ
με αριθμούς

54

φάρμες αγελαδινού γάλακτος

70000

τόνοι / έτος αγελαδινού γάλακτος

450

φάρμες αιγοπρόβειου γάλακτος

16000

τόνοι / έτος αιγοπρόβειου γάλακτος

650

εργαζόμενοι

22

επιστήμονες ασχολούνται με τη διασφάλιση ποιότητας

4

επιστήμονες ασχολούνται με την έρευνα και την ανάπτυξη

30

χώρες που εξάγουμε

Καθημερινά αναλύονται

500

δείγματα νωπού γάλακτος

200

ημιέτοιμα προϊόντα

500

έτοιμα προϊόντα

Το δίκτυό μας

Διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον οργανωμένα ψυχόμενα δίκτυα στην Ελλάδα, ώστε να μεταφέρουμε με ασφάλεια σε κάθε γωνιά της χώρας τα φρέσκα προϊόντα μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα και προστατεύοντας τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους. Χάρη στο εκτενές δίκτυο διανομής μας, τα 7 υποκαταστήματα και τους 54 αντιπροσώπους μας, τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ βρίσκονται σήμερα σε περισσότερα από 17.000 σημεία πώλησης στην ελληνική αγορά.

7

υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα

54

αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα

17000

σημεία
πώλησης

Η ΜΕΒΓΑΛ
στον κόσμο

Περήφανοι για την ελληνική μας καταγωγή και την ποιότητα των προϊόντων μας, στηρίζουμε την ελληνική οικονομία και κοινωνία, πιστεύουμε στην εξωστρέφεια και κάνουμε γνωστή την ελληνική γαστρονομία σε ολόκληρο τον κόσμο! Από το 1985, χτίζουμε εμπιστοσύνη με τους συνεργάτες μας ανά τον κόσμο δημιουργώντας σταθερές, μακροχρόνιες συνεργασίες. Το 31% του τζίρου μας προέρχεται από τις εξαγωγές, ενώ 1 στα 5 γιαούρτια που εξάγει η Ελλάδα, φέρει την υπογραφή της ΜΕΒΓΑΛ!

Brands
for Life

Από το 1950, φροντίζουμε να δημιουργούμε ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα που θα φτάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι και θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία Ελληνική εταιρεία που συνδυάζει την παράδοση και τις αυθεντικές γεύσεις. 205 προϊόντα στην εσωτερική αγορά και 231 στην αγορά του εξωτερικού φέρνουν το όνομα ΜΕΒΓΑΛ σε κάθε σπίτι!

Η έρευνα ως επένδυση στο μέλλον

Συμμετέχουμε σε ερευνητικά προγράμματα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία.

Meiosi_timwn