Κεφίρ ΜΕΒΓΑΛ – Χρυσό βραβείο στην υγιεινή διατροφή

Με Χρυσό Βραβείο Υγιεινής Διατροφής διακρίθηκαν τα Κεφίρ της ΜΕΒΓΑΛ στα Healthy Diet Awards 2022. Πρόκειται για ένα θεσμό που διοργανώνεται για 3 η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS και έχει στόχο να αναδεικνύει την αριστεία και καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Η προϊοντική ομάδα Κεφίρ της ΜΕΒΓΑΛ είναι ηγέτης στην ελληνική αγορά ροφημάτων ευεξίας, καθώς έχει πετύχει έναν αρμονικό συνδυασμό αυθεντικής γεύσης και πολύτιμων συστατικών, που είναι εξαιρετικά ευεργετικά για τον οργανισμό. Τα Κεφίρ ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορούν σε διαφορετικές εκδοχές:

  • Λευκό με φυσική γεύση
  • Κεφίρ με γεύση φράουλα
  • Κεφίρ Ροδάκινο χωρίς λακτόζη, μία ακόμη καινοτομία της ΜΕΒΓΑΛ στην κατηγορία, καθώς είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει lactose free επιλογή στο Κεφίρ και μάλιστα σε δροσιστική γεύση φρούτου.
  • Πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφόρησε το Κατσικίσιο Κεφίρ, από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα, που προέρχεται από κατσίκες ελευθέρας βοσκής. Πέρα από την πλούσια γεύση, η ιδιαιτερότητα βρίσκεται στην πρακτική συσκευασία των 200 ml, που συστήνεται για ένα γρήγορο μεν αλλά χορταστικό και υγιεινό σνακ

Η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που προσδίδουν υπεραξία στη διατροφή μας αποτελεί δέσμευση της ΜΕΒΓΑΛ, η οποία καταφέρνει να συγκεράσει την παράδοση με τα νέα επιστημονικά δεδομένα, έχοντας μάλιστα στην οργάνωσή της 5 διατμηματικές ομάδες που ασχολούνται με την έρευνα και την καινοτομία.

Αφίσα Κεφίρ

Share
Meiosi_timwn