ΜΕΒΓΑΛ – Danone Hellas: Συνεργασία στη διανομή γαλακτοκομικών

Η ΜΕΒΓΑΛ και η Danone Hellas ανακοινώνουν την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας για την από κοινού διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η μακρά ιστορία (90 χρόνια παράδοσης για τη Danone και 60 για τη ΜΕΒΓΑΛ), οι κοινές ρίζες στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς οι ιδρυτές και των δύο εταιρειών κατάγονται από τη Μακεδονία, η βαθιά γνώση στον τομέα της γαλακτοκομικής παραγωγής, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και η έμφαση στην καινοτομία, είναι μερικά μόνο από τα κοινά σημεία που έφεραν κοντά τις δυο εταιρείες.

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία γάλακτος στη Βόρεια Ελλάδα και η τρίτη σε παραγωγή στον κλάδο των βιομηχανιών φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στη χώρα. Αποστολή της είναι να προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές αυθεντικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από φρέσκο ελληνικό γάλα, συνδυάζοντας παράδοση, ποιότητα και καινοτομία. Η δέσμευση της αυτή έχει συμβάλλει ουσιαστικά στο να κατέχει η εταιρεία ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά των τροφίμων.

Η ΜΕΒΓΑΛ δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη με τη συγκεκριμένη συνεργασία, δεδομένου ότι η Danone Hellas, η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα ως ανεξάρτητη εταιρεία από το Μάιο του 2005, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες τροφίμων στον κόσμο με κύρια αποστολή της να προάγει την υγεία, διαθέτοντας γευστικά, θρεπτικά και οικονομικά τρόφιμα και ποτά, σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους.

Share
Meiosi_timwn