Προϊόν Της Χρονιάς 2023 – Βραβείο καινοτομίας για τα Harmony Gourmet της ΜΕΒΓΑΛ

Η καινοτομία ως ρυθμιστικός παράγοντας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αποτελεί φιλοσοφία αλλά και επιδίωξη για τη ΜΕΒΓΑΛ.

Ένα σημαντικό βραβείο καινοτομίας πρόσθεσε η εταιρεία στη σειρά των αντίστοιχων διακρίσεων που έχει λάβει κατά καιρούς σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για τις δύο νέες γεύσεις της πετυχημένης σειράς επιδορπίων γιαούρτης «Harmony Gourmet», που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν από τον διεθνή θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year), την Τρίτη 4/04/23.

Το αρωματικό Harmony Gourmet lemon cheese cake, με τραγανά μπισκότα βουτύρου και το Harmony Gourmet Cookies, cream με ολόκληρα κομμάτια brownies είναι δύο προϊόντα που καταφέρνουν να συνδυάσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού με την απόλαυση του γλυκού, σε ένα σνακ, με λίγες θερμίδες. Η θρεπτική αξία και η γευστική υπεροχή των δύο βραβευμένων καινοτόμων προϊόντων οφείλονται στην έρευνα και ανάπτυξη, όπου η ΜΕΒΓΑΛ επενδύει σταθερά, στοχεύοντας στην κυκλοφορία προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

Το παραπάνω αποτυπώνεται και στη δήλωση του Δ/ντος Συμβούλου της ΜΕΒΓΑΛ, κ. Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου Χατζάκου: «Κάθε βραβείο, κάθε διάκριση των προϊόντων μας αποτυπώνει τη δουλειά, τη φροντίδα, το μεράκι μιας ευρύτερης ομάδας ανθρώπων, που στοχεύουν στην καινοτομία, την ποιότητα, την υψηλή διατροφική αξία, τους επιτυχημένους γευστικούς συνδυασμούς. Αυτή είναι η ομάδα της ΜΕΒΓΑΛ, που νιώθει περήφανη και για τα 435 προϊόντα της, το καθένα από τα οποία θα μπορούσε να είχε βραβευθεί, όπως τα Harmony Gourmet.

Το κύρος του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς» και η ανεξάρτητη μορφή της αξιολόγησης, από τους ίδιους τους καταναλωτές μας, πολλαπλασιάζουν τη δύναμη της διάκρισης και μας κάνει διπλά χαρούμενους το γεγονός ότι συμμετείχαμε στη φετινή διοργάνωση και κερδίσαμε μία διάκριση με διεθνή αναγνωρισιμότητα.»

 

UnescoUnesco

Share
Meiosi_timwn