Η ΜΕΒΓΑΛ βραβεύει τα παιδιά της!

06-10-2011

Μια ζεστή οικογενειακή γιορτή διοργάνωσε η ΜΕΒΓΑΛ, για να τιμήσει τα παιδιά των εργαζομένων της που πέτυχαν στις Γενικές Εξετάσεις του 2011 και έτσι θα φοιτήσουν σε κάποιο από τα Ανώτατα ή Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Πέτρος Παπαδάκης, συνεχάρη προσωπικά και τους 32 επιτυχόντες και τους βράβευσε με χρηματικό έπαθλο 1000€ και αναμνηστικό έπαινο. Απευθυνόμενος στα παιδιά που βραβεύτηκαν τόνισε μεταξύ άλλων: «Είστε μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΜΕΒΓΑΛ και θα ήθελα να σας μιλήσω σαν πατέρας, αφού και η κόρη μου ήταν στη δική σας θέση 2-3 χρόνια πριν. Μπαίνετε στην καλύτερη περίοδο της ζωής σας και να την απολαύσετε όσο μπορείτε, αλλά μη θεωρήσετε το πτυχίο ως το τέλος μιας διαδρομής. Αυτό είναι μόλις η αρχή του ταξιδιού. Επιτρέψτε μου να αισθανθώ κι εγώ συγκίνηση και περηφάνια μαζί με τους γονείς σας, γιατί είστε παιδιά μου.»

Ο θεσμός της βράβευσης των παιδιών των εργαζομένων μετράει ήδη 9 χρόνια στη ΜΕΒΓΑΛ και αυτό αποδεικνύει τη διαρκή προτεραιότητα που δίνει η εταιρεία στη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η ΜΕΒΓΑΛ βραβεύει τα παιδιά της!
 

επιστροφή