Νέα γεύση Κεφίρ με φράουλα & Στέβια από τη ΜΕΒΓΑΛ

21-06-2012

 

Το ευεργετικό προϊόν Κεφίρ, η αγαπημένη γεύση της φράουλας και η φυσική γλυκαντική ουσία στέβια αποτέλεσαν τα συστατικά για τη δημιουργία του Κεφίρ ΜΕΒΓΑΛ με Φράουλα και στέβια!

Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία της ΜΕΒΓΑΛ, αφού είναι το πρώτο γαλακτοκομικό προϊόν που περιέχει στέβια.

Η στέβια είναι γνωστή ως γλυκαντικό που χρησιμοποιείται εναλλακτικά της ζάχαρης. Αποδίδει μηδενικές θερμίδες και έτσι συμβάλλει στη μείωση ή διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, ενώ είναι κατάλληλη για κατανάλωση από διαβητικούς, καθώς δεν επηρεάζει τη γλυκόζη στο αίμα. Για αιώνες, η Παραγουάη χρησιμοποιούσε τη στέβια ως γλυκαντικό σε ροφήματα και φαρμακευτικά τσάγια ή για να θεραπεύσουν, όπως πίστευαν, την καούρα και άλλες ασθένειες.

Παράλληλα, η ωφέλιμη καλλιέργεια που περιέχει το Κεφίρ, βελτιώνη την πέψη της λακτόζης του προϊόντος και δημιουργεί ένα προϊόν πολύτιμο για τον οργανισμό.

Από 100% ελληνικό γάλα το Κεφίρ ΜΕΒΓΑΛ με Φράουλα και στέβια, καταναλώνεται σαν υγιεινό αναψυκτικό, αφού, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, έχει ευχάριστη και δροσιστική γεύση, λίγα λιπαρά και αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου .

Νέα γεύση Κεφίρ με φράουλα & Στέβια από τη ΜΕΒΓΑΛ

επιστροφή