Στηρίζουμε τις οικογένειες των εργαζομένων μας

19-09-2012

Στηρίζουμε τις οικογένειες των εργαζομένων μας
 

Για 10η συνεχή χρονιά η ΜΕΒΓΑΛ βράβευσε όλα τα παιδιά των εργαζομένων της, τα οποία κόπιασαν και κέρδισαν τη συνέχιση των σπουδών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, μετά την επιτυχία τους στις Γενικές Εξετάσεις 2012. Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2012, γονείς, παιδιά και η Διοίκηση της εταιρείας συναντήθηκαν σε μία γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν των παιδιών. Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας μας, κ. Πέτρος Παπαδάκης, ιδιαίτερα συγκινημένος, συνεχάρη προσωπικά όλα τα παιδιά δίνοντάς τους αναμνηστικό έπαινο, αλλά και χρηματικό βραβείο 1.000 € στο καθένα.

Απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές είπε: «Με την επιτυχία σας στις πανελλήνιες εξετάσεις, ανοίξατε την πόρτα για να μπείτε στον επαγγελματικό χώρο που επιθυμήσατε. Αυτό δε σημαίνει ότι εξασφαλίσατε τη μελλοντική επιτυχία σας στη ζωή. Γιατί η ζωή μας δεν είναι μόνο επάγγελμα. Το επάγγελμα είναι εργαλείο, που μας βοηθά να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στη ζωή μας. Αυτοί είναι το ζητούμενο  κι αυτούς θα πρέπει να υπηρετούμε πάντα. Στόχοι σας δεν πρέπει να είναι τα φθαρτά και αβέβαια υλικά πλούτη. Στόχοι σας πρέπει να είναι η γνώση και οι διαχρονικές αξίες που στηρίζουν ακλόνητα την ηθική και κοινωνική σας καταξίωση. Γι’ αυτούς τους στόχους αξίζει ν’ αγωνίζεστε και να πασχίζετε. Μόνο αυτοί θα σας ανταμείψουν με πραγματική ευτυχία και πληρότητα στη ζωή σας

Η επιλογή της ΜΕΒΓΑΛ να στηρίζει με κάθε μέσο τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, δείχνει έμπρακτα ότι θεωρεί πολύτιμο κεφάλαιο τους ανθρώπους της και ότι ο χαρακτηρισμός οικογενειακή επιχείρηση δεν μένει μόνο στη θεωρία αλλά γίνεται πράξη!

επιστροφή