Η ΜΕΒΓΑΛ στη SIAL 2012

09-11-2012

Δυναμική ήταν η συμμετοχή και παρουσία της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ στην κορυφαία διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL 2012, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι μεταξύ 21 και 25 Οκτωβρίου.
Η εταιρεία συμμετέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση σταθερά από το 1988, στα πλαίσια της ενίσχυσης της εξωστρέφειάς της και της επέκτασης των διεθνών δραστηριοτήτων της.
Σε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο η ΜΕΒΓΑΛ παρουσίασε τα προϊόντα της, τα οποία εδώ και χρόνια ξεχωρίζουν στις αγορές του εξωτερικού για την υψηλή τους ποιότητα αλλά και την απαράμιλλη διατροφική τους αξία. Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με υφιστάμενους πελάτες του εξωτερικού για περαιτέρω εδραίωση της εταιρείας στις ήδη υπάρχουσες αγορές και παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να διερευνήθηκαν οι προοπτικές νέων συνεργασιών για διεύρυνση της ανάπτυξης.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσίαση του καινοτόμου προϊόντος Grilloumi, ενός τυριού ειδικού για ψήσιμο,  για το οποίο υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον και φάνηκε να υπάρχει μεγάλη δυναμική ανάπτυξης στις εκτός συνόρων αγορές.
Η ΜΕΒΓΑΛ έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα από το 1985 και, σήμερα, τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ οι εξαγωγές αποτελούν το 12% του συνολικού κύκλου εργασιών της. Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες της διεθνούς αγοράς (Emmi, Arla) επεκτείνει διαρκώς το πεδίο δράσης της και προσπαθεί να ενισχύσει την παρουσία της σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως πρόσφατα έκανε ένα μεγάλο βήμα στις ελληνικές εξαγωγές, αφού  είναι η πρώτη ελληνική γαλακτοβιομηχανία που εξάγει γιαούρτι στις αγορές της Ρωσίας και Ουκρανίας!

Η ΜΕΒΓΑΛ στη SIAL 2012 

επιστροφή