Οι άνθρωποί μας

Το γάλα ενώνει τις ζωές μας!

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι οι άνθρωποί της. Εργαζόμενοι και συνεργάτες αποτελούν μια δεμένη ομάδα που αλληλεπιδρά, μοιράζεται και απολαμβάνει με ίσους όρους αρμονική συνεργασία και αξιοκρατία. Οι άνθρωποι της ΜΕΒΓΑΛ είναι ο μοχλός και η κινητήρια δύναμη για την επίτευξη των εταιρικών στόχων.
Οι άνθρωποί μας
Στη ΜΕΒΓΑΛ απασχολούνται περίπου 800 εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα, εξειδικευμένοι επιστήμονες, έμπειροι τεχνικοί, άνθρωποι που αγαπούν και αφοσιώνονται στο αντικείμενο της δουλειάς τους, διαμορφώνουν και μοιράζονται τις αξίες της εταιρείας και εργάζονται με γνώμονα την τήρηση και διαφύλαξή τους.

Η επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη κάθε εργαζόμενου αποτελεί θεμελιώδες μέλημα της εταιρείας. Για αυτό το λόγο, η ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει την περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών της με επιδότηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών πανεπιστημιακών σπουδών καθώς και με υποστήριξη στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, παρέχει στους εργαζομένους πλήρη ιδιωτική ασφάλιση, αναγνώριση και επιβράβευση της παραγωγικότητας τους, ποιοτικές και ασφαλείς συνθήκες εργασίας.

Στην οικογένεια της ΜΕΒΓΑΛ ανήκουν και οι οικογένειες των εργαζομένων. Η εταιρεία βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, με κατανόηση, ευελιξία και ειλικρινή φροντίδα. Κάθε χρόνο, επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων που εισάγονται σε σχολές της Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, στηρίζει με επιδότηση τις οικογένειες που αποκτούν τρίτο παιδί, ενώ διοργανώνει εορταστικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και προσφέρει δώρα στα παιδιά.

Συνεργάτες

Για τη ΜΕΒΓΑΛ ένα από τα βασικά συστατικά επιτυχίας είναι η σωστή επιλογή και στήριξη των συνεργατών της. Από το 1950 συνεργαζόμαστε με φάρμες της Μακεδονίας για την προμήθεια της πρώτης ύλης μας και αυτή τη στιγμή οι κτηνοτρόφοι συνεργάτες μας φτάνουν τους 1000. Οι μακροχρόνιες σχέσεις μας καλλιεργήθηκαν βήμα - βήμα και βασίστηκαν στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, στην πλήρη τεχνική και επιστημονική κάλυψη που παρέχει η ΜΕΒΓΑΛ σε κάθε φάρμα και στην κατάθεση της πλούσιας εμπειρίας των συνεργατών μας για την παραγωγή άριστων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Με την ίδια φιλοσοφία και πάνω σε παρόμοιες αρχές συνεργασίας διατηρούμε πιστές σχέσεις τόσο με τους προμηθευτές μας όσο και με επιλεγμένους εμπορικούς αντιπροσώπους, που διακινούν με υπευθυνότητα και φροντίδα τα προϊόντα μας εντός και εκτός συνόρων.

Με τους συνεργάτες μας μεγαλώσαμε μαζί και έτσι συνεχίζουμε, γιατί το γάλα ενώνει τις ζωές μας.

 

επιστροφή