ΜΕΒΓΑΛ και μεταλλαγμένα

 

Δέσμευση της ΜΕΒΓΑΛ για εφαρμογή πολιτικής μη-μεταλλαγμένων υλών - ζωοτροφώνΜΕΒΓΑΛ και μεταλλαγμένα

Η ΜΕΒΓΑΛ εδώ και χρόνια πρωτοστατεί στην πολιτική για χρήση πρώτων υλών που δεν περιέχουν ή δεν προέρχονται από μεταλλαγμένες ύλες.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση κατά το πρότυπο “The Technical Standard of BRC & FDF for the supply of Identity Preserved Non-Genetically Modified Food Ingredients and Product” για την προμήθεια γάλακτος από φάρμες οι οποίες δεν χρησιμοποιούν ζωοτροφές από ή που περιέχουν γενετικά μεταλλαγμένους μικροοργανισμούς για τη σίτιση των ζώων. (Cert No: ICB/11500, issue date 5-12-2011).

Επιπλέον, η ΜΕΒΓΑΛ είναι απόλυτα σύμφωνη με τη βούληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για στροφή σε καλλιέργειες ντόπιων πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών φυτών και δηλώνουμε απερίφραστα την ανταπόκρισή μας στο εγχείρημα αυτό, παραμένοντας πιστοί στις αξίες και την Πολιτική Ποιότητας που εδώ και χρόνια εφαρμόζουμε.

Από το 1950, η συνταγή της επιτυχίας μας βασίζεται στα φρέσκα υγιεινά προϊόντα, φτιαγμένα από γνήσια, αυθεντικά υλικά. Είμαστε υπερήφανοι που, στο σύγχρονο περιβάλλον διατροφής, η ΜΕΒΓΑΛ μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις των καταναλωτών.


 

επιστροφή