Το μυστικό του Emmi CAFFÈ LATTEEmmi Caffe Latte


Οι καλύτεροι κόκκοι καφέ...
Οι κόκκοι καφέ υψηλής ποιότητας αποτελούν μια ουσιαστική και αναγκαία προϋπόθεση για έναν καφέ Α´ ποιότητας. Επομένως, εννοείται ότι μόνο οι καλύτεροι κόκκοι είναι αρκετά καλοί για τον Emmi CAFFÈ LATTE. Χάρη στις αξιόπιστες επαφές μας, έχουμε πρόσβαση σε κόκκους κορυφαίας ποιότητας. Αγοράζουμε μάλιστα αρκετούς από αυτούς απευθείας από τους καλλιεργητές σε λογικές τιμές. Καθώς δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, έχουμε επιλέξει τις σωστές ποικιλίες κόκκων και τις καλύτερες περιοχές καλλιέργειας, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε όλες τις επιθυμητές γεύσεις Emmi CAFFÈ LATTE. Με αυτόν τον τρόπο, εγγυόμαστε μέγιστη απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς.

...φρεσκοκαβουρδισμένοι και φρεσκοαλεσμένοι κάθε μέρα...
Χρειάζεται πολλή δουλειά για να μετατρέψεις κόκκους καφέ Α´ποιότητας σε έναν εξαιρετικό καφέ. Ένα σημαντικό βήμα είναι το καβούρδισμα, το οποίο καθορίζει τη γεύση του καφέ, καθώς και το πόσο «δυνατός» θα είναι. Ο ωμός καφές μας καβουρδίζεται προσεκτικά με μεγάλη μαεστρία κατά τη διάρκεια μίας και μοναδικής διαδικασίας. Ο «ειδικός» παρακολουθεί διαρκώς τη σωστή θερμοκρασία και το χρώμα των κόκκων που ψήνονται, το οποίο σταδιακά μετατρέπεται από απαλό πράσινο σε κίτρινο και, κατόπιν, σε σκούρο καφέ. Ο καβουρδισμένος καφές αλέθεται κάθε μέρα και, έπειτα, υφίσταται περαιτέρω επεξεργασία με ελβετικό γάλα, ώστε να έχουμε στο τέλος τον Emmi CAFFÈ LATTE. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που γνωρίζουμε, για να εγγυηθούμε πλούσια γεύση και μέγιστη απόλαυση.

...και επεξεργασμένοι με προσωπική φροντίδα και μαεστρία.
Η καρδιά της γεύσης κάθε Emmi CAFFÈ LATTE είναι η προσθήκη φρέσκου espresso. Πρόκειται για το αυθεντικό απόσταγμα καφέ, το οποίο επιτρέπει να αναπτυχθούν περισσότερα από 800 αρώματα από ένα συγκεκριμένου τύπου κόκκο καφέ. Η ποιότητα του espresso καθορίζεται από την τέλεια ισορροπία μεταξύ του καφέ, του βαθμού καβουρδίσματος, της θερμοκρασίας και της πίεσης του νερού. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία. Ο παρασκευαστής μας κατέχει στην εντέλεια την τέχνη του και διασφαλίζει ότι ο Emmi CAFFÈ LATTE θα αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία - όποια από τις τέσσερις δελεαστικές ποικιλίες κι αν επιλέξετε.

επιστροφή