- Ζυμαρικά, Κυρίως Γεύματα, Λαχανικά, Ορεκτικά, Σαλάτες, Φέτα
- Εύκολο
16
50’
Μέτριο
Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά μαζί με το γάλα και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε. Κόβουμε τον σολομό σε μικρά κομμάτια και τον προσθέτουμε στο μείγμα. Ρίχνουμε τον άνηθο, την παρμεζάνα και το θυμάρι και ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder και τα προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα ανακατεύοντας. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τις φόρμες και, έπειτα, τις γεμίζουμε μέχρι τα 2/3. Έχοντας προθερμάνει τον φούρνο στους 180°C, ψήνουμε για 35’ περίπου (αναλόγως το μέγεθος του μάφιν) μέχρι να ροδίσουν.
2391 059 159