- Επιδόρπια, Λευκό Γιαούρτι, Ορεκτικά, Πρωινό, Σνάκ
- Εύκολο
12
60'
Εύκολο
Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά με μίξερ ή σύρμα χειρός για μερικά λεπτά μέχρι να φουσκώσουν. Προσθέτουμε το Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ, τη Φέτα ΜΕΒΓΑΛ, το πιπέρι, τον δυόσμο και το βούτυρο και ανακατεύουμε. Σταδιακά, προσθέτουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί μεγέθους 30 ή 32 εκατοστών. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 45’, μέχρι να φουσκώσει ελαφρά και να ροδίσει η επιφάνεια
2391 059 159