12
70'
Εύκολο
1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
1/2 κ.γ. αλάτι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη
4 αβγά μεγάλα
1 κ.γ. βανίλια
1 λεμόνι το ξύσμα και τον χυμό του
1 κεσεδάκι (200 γρ.) επιδόρπιο γιαουρτιού Harmony 1% με γεύση λεμονιού.
Για το γλάσο λεμονιού:
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. χυμός λεμόνι
1 κ.σ. γάλα LOVE MILK ελαφρύ ΜΕΒΓΑΛ
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 1//2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Για το γλάσο λεμονιού:
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την ομάδα I cook to Heal που αποτελείται από τις bloggers Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου -ιατρό, παθολόγο- διαβητολόγο- και Εύη Γεωργακοπούλου -καθηγήτρια και επιχειρηματία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης -.
2391 059 159