- Επιδόρπια, Λευκό Γιαούρτι, Σνάκ
- Εύκολο
4
45’
Εύκολο
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Ζυμώνουμε καλά για αρκετά λεπτά ώστε το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Ζυμώνουμε με βρεγμένα χέρια. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Πλάθουμε με βρεγμένα χέρια, ισόπαχα, ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να δώσουμε ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια μας και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα σερβίρουμε ζεστά με το ντιπ δυόσμου.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Έτοιμο!
2391 059 159