- Γάλα, Επιδόρπια, Λευκό Γιαούρτι, Ορεκτικά, Σνάκ
- Εύκολο
4
50'
Απαιτητικό
Cook’s tip
Για το μαρινάρισμα μπορούμε να βάλουμε το κοτόπουλο και τη μαρινάδα σε σακούλα που κλείνει με zipper (φερμουάρ).
Doctor’s tip
Ο ασφαλής τρόπος για να δούμε αν το φιλέτο έχει ψηθεί, είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα θερμόμετρο μαγειρικής. Το κρέας θα είναι έτοιμο όταν το θερμόμετρο δείξει από 72-75οC.. Σε καμία περίπτωση, δεν τρώμε το κοτόπουλο αν έχει ακόμα μια ελαφριά ροζ απόχρωση στο εσωτερικό του. Πάντως δεν το τσιμπάμε για να δούμε αν έγινε γιατί έτσι θα χάσει όλους τους χυμούς του και θα στεγνώσει.
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την ομάδα I cook to Heal που αποτελείται από τις bloggers Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου -ιατρό, παθολόγο- διαβητολόγο- και Εύη Γεωργακοπούλου -καθηγήτρια και επιχειρηματία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης -.
2391 059 159