Ντρέσινγκ με αβοκάντο και ξινόγαλα

Μερίδες

8

Χρόνος Εκτέλεσης

15'

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 1/2 φλιτζάνι ξινόγαλο
  • 1/4 φλιτζανιού χυμός λεμονιού (από 1 μεγάλο λεμόνι )
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/4 φλιτζάνι κρεμμυδάκι πράσινο ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζανιού φρέσκος κόλιανδρος
  • 1/4 φλιτζανιού φρέσκος μαϊντανός
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 3/4 κ.γ. αλάτι
  • 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Μεταφέρουμε το ντρέσινγκ σε γυάλινο βάζο. Διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 μέρες.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την ομάδα  I cook to Heal που αποτελείται από τις  bloggers Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου  -ιατρό, παθολόγο- διαβητολόγο- και Εύη Γεωργακοπούλου -καθηγήτρια και επιχειρηματία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης -.

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Δείτε ακόμη...