8
20’
Εύκολο
Cook’ s tip
Μετά το άνοιγμά του το ανθότυρο πρέπει να καταναλωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Doctor’ s tip
Η πάπρικα περιέχει την αντιοξειδωτική ουσία καψαϊκίνη που μειώνει τις φλεγμονές.
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την ομάδα I cook to Heal που αποτελείται από τις bloggers Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου -ιατρό, παθολόγο- διαβητολόγο- και Εύη Γεωργακοπούλου -καθηγήτρια και επιχειρηματία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης -.
Από σταθερό: 2001155055
Από κινητό: 2111818006