4
25’
Εύκολο
Για τη σως: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά να πάρουν κρεμώδη υφή. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Αλατοπιπερώνουμε το σολομό και τον πανάρουμε. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το φιλέτο σολομού μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές (5-6’ από κάθε πλευρά). Σβήνουμε με χυμό από 1 λεμόνι. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε με την δροσερή σως.
Από σταθερό: 2001155055
Από κινητό: 2111818006