Χωρίζουμε στα δυο το φύλλο κρούστας. Τοποθετούμε τη φέτα στη μέση και τυλίγουμε σε φάκελο. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει και από τις δυο πλευρές. Σερβίρουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, που αποτελείται από επαγγελματίες μάγειρες και επιχειρηματίες στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης.
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies