- Πρωινό, Σνάκ, Φέτα
- Εύκολο
4
30’
Εύκολο
Βάζουμε τις πιπεριές σε αλουμινόχαρτο, τις αλατίζουμε και τις ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν.
Τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν χωρίς να αφαιρέσουμε το αλουμινόχαρτο.
Στην συνέχεια, τις ξεφλουδίζουμε με προσοχή να μην τις χαλάσουμε και βάζουμε από μια φέτα Παραδοσιακό Κασέρι ΜΕΒΓΑΛ στην κάθε μια. Τις ξαναβάζουμε στον φούρνο, έτσι ώστε να λιώσει το κασέρι.
Σερβίρουμε ζεστές με ελαιόλαδο, ξύδι, ρίγανη και αλάτι.
2391 059 159