- Επιδόρπια, Ορεκτικά, Πρωινό, Σνάκ
- Εύκολο
8
60'
Εύκολο
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθεί μία απαλή και αφράτη ζύμη. Τοποθετούμε τη ζύμη στον πάγκο και τη ζυμώνουμε για 5 λεπτά για να αφρατέψει. Της δίνουμε σφαιρικό σχήμα και, έπειτα, την πατάμε ελαφρά στην κορυφή να ισιώσει. Τοποθετούμε τη ζύμη σε λαδωμένη λαμαρίνα και με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε σταυρωτά την επιφάνεια με βαθιές χαρακιές. Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι στην επιφάνεια.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα. Αφήνουμε το ψωμί μας στον φούρνο για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει ελαφρά και να ροδίσει καλά.
2391 059 159