Στην κανάτα του μίξερ, ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για περίπου 1 λεπτό. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε το γιαούρτι και ξαναχτυπάμε για άλλο 1 λεπτό.
Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο μπολ με πάγο και έπειτα σε ποτήρια.Προαιρετικά γαρνίρουμε το χείλος των ποτηριών με ινδοκάρυδο, σερβίρουμε το Punch και ρίχνουμε σπόρους ροδιού.
Στην υγεία μας και Καλή χρονιά.
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την ομάδα της ΜΕΒΓΑΛ.
Βασικό Συστατικό, Είδος Γεύματος, Επιδόρπια, Κυρίως Γεύματα
Απαιτητικό
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies