Brunch τηγανητού αβγού με ΜΕΒΓΑΛ Φέτα

Μερίδες

1

Χρόνος Εκτέλεσης

5'

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

  • Λίγη φέτα ΜΕΒΓΑΛ θρυμματισμένη
  • 1 αυγό
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αβοκάντο
  • Προζυμένιο ψωμί

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και θρυμματίζουμε τη ΜΕΒΓΑΛ Φέτα, σχηματίζοντας ένα κύκλο αφήνοντας ένα κενό στη μέση.
  2. Σπάμε προσεκτικά ένα αυγό στο κέντρο και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Προσθέτουμε το μπούκοβο
  4. Κλείνουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει ο κρόκος.
  5. Απλώνουμε αβοκάντο σε φρέσκο προζυμένο ψωμί και το λιώνουμε με το πιρούνι. Αλατοπιπερώνουμε.
  6. Μεταφέρουμε το αυγό με την τραγανή κρούστα φέτας πάνω στο ψωμί με το αβοκάντο και απολαμβάνουμε.
Share

Δείτε ακόμη...