Χτυπάμε τα σμέουρα, το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2% και το μέλι στο μπλέντερ. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε μέλι, αν χρειάζεται.
Με ένα κουταλάκι, βάζουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα σε μια φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Βάζουμε τη φόρμα σιλικόνης στην κατάψυξη και αφήνουμε να παγώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες ή μέχρι να σφίξουν καλά.
Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το ελαιόλαδο σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων (σε διαστήματα των 20 δευτερολέπτων), ανακατεύοντας μέχρι να γίνει λεία.
Ξεφορμάρουμε τις καρδιές και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, βουτάμε κάθε καρδιά στη λιωμένη σοκολάτα. Τινάζουμε την περίσσεια σοκολάτα και τις τοποθετούμε σε ένα σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα.
Βάζουμε ξανά στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά, μέχρι να σφίξει η σοκολάτα. Διατηρούμε σε αεροστεγές δοχείο στην κατάψυξη
Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως Γεύματα, Λευκό Γιαούρτι
Μέτριο
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies