Healthy Παγωτά με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%

Μερίδες

5

Χρόνος Εκτέλεσης

4h

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

  • ΥΛΙΚΑ:
    • Γεύση Μύρτιλο
      • 125 γρ. μύρτιλα
      • 3 κ.σ. μέλι
      • ½ κ.γ. κορν φλάουερ
      • 600 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%
    • Γεύση Rasberry
      • 125 γρ. rasberries
      • 3 κ.σ. μέλι
      • ½ κ.γ. κορν φλάουερ
      • 600 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%
    • Γεύση Βερίκοκο
      • 6-8 βερίκοκα
      • 3 κ.σ. μέλι
      • 1 κ.γ. κορν φλάουερ
      • 600 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%

Εκτέλεση

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
    • Γεύση Μύρτιλο
      1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα μύρτιλα με 1 κσ μέλι μέχρι να λιώσουν, προσθέτουμε και το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε, αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
      2. Ανακατεύουμε 200 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2% με το μείγμα μύρτιλου.
      3. Αναμειγνύουμε τις άλλες 2κ.σ. μέλι με το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
      4. Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης προσθέτοντας στο μισό μέρος από το μείγμα μύρτιλου και στο άλλο μισό από το μείγμα με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
      5. Παγώνουμε τουλάχιστον 4 ώρες ή όλο το βράδυ και απολαμβάνουμε.
    • Γεύση Rasberry
      1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα rasberry με 1 κσ μέλι μέχρι να λιώσουν, προσθέτουμε και το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε, αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
      2. Ανακατεύουμε 200 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2% με το μείγμα rasberry.
      3. Αναμειγνύουμε τις άλλες 2κ.σ. μέλι με το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
      4. Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης προσθέτοντας στο μισό μέρος από το μείγμα rasberry και στο άλλο μισό από το μείγμα με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
      5. Παγώνουμε τουλάχιστον 4 ώρες ή όλο το βράδυ και απολαμβάνουμε.
    • Γεύση Βερίκοκο
      1. Πολτοποιούμε σε ένα πολυκόφτη τα βερίκοκα προσθέτοντας 2 κ.σ. μέλι και το κορν φλάουερ.
      2. Αναμειγνύουμε τις άλλες 2κσ μέλι με το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
      3. Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης προσθέτοντας στο μισό μέρος από το πολτοποιημένο βερύκοκο και στο άλλο μισό μέρος από το μείγμα με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
      4. Παγώνουμε τουλάχιστον 4 ώρες ή όλο το βράδυ και απολαμβάνουμε.
Share

Δείτε ακόμη...