Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα μύρτιλα με 1 κσ μέλι μέχρι να λιώσουν, προσθέτουμε και το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε, αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Ανακατεύουμε 200 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2% με το μείγμα μύρτιλου.
Αναμειγνύουμε τις άλλες 2κ.σ. μέλι με το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης προσθέτοντας στο μισό μέρος από το μείγμα μύρτιλου και στο άλλο μισό από το μείγμα με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
Παγώνουμε τουλάχιστον 4 ώρες ή όλο το βράδυ και απολαμβάνουμε.
Γεύση Rasberry
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα rasberry με 1 κσ μέλι μέχρι να λιώσουν, προσθέτουμε και το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε, αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Ανακατεύουμε 200 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2% με το μείγμα rasberry.
Αναμειγνύουμε τις άλλες 2κ.σ. μέλι με το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης προσθέτοντας στο μισό μέρος από το μείγμα rasberry και στο άλλο μισό από το μείγμα με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
Παγώνουμε τουλάχιστον 4 ώρες ή όλο το βράδυ και απολαμβάνουμε.
Γεύση Βερίκοκο
Πολτοποιούμε σε ένα πολυκόφτη τα βερίκοκα προσθέτοντας 2 κ.σ. μέλι και το κορν φλάουερ.
Αναμειγνύουμε τις άλλες 2κσ μέλι με το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης προσθέτοντας στο μισό μέρος από το πολτοποιημένο βερύκοκο και στο άλλο μισό μέρος από το μείγμα με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
Παγώνουμε τουλάχιστον 4 ώρες ή όλο το βράδυ και απολαμβάνουμε.