High Protein Brownie με ΜΕΒΓΑΛ High Protein Ρόφημα Κακάο

Μερίδες

16

Χρόνος Εκτέλεσης

10

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

  • 170 γρ. κουβερτούρα (70% cocoa or higher)
  • 90ml ελαιόλαδο
  • 200γρ μέλι
  • 200ml ΜΕΒΓΑΛ High Protein Ρόφημα Κακάο
  • 4 αυγά μεγάλα
  • 1 βανιλίνη
  • 110γρ αλεύρι ολικής άλεσης
  • 30γρ κακάο
  • 1 κ.γ. baking powder
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 χούφτα σταγόνες μαύρης σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C και στρώνουμε ένα παραλληλόγραμμο ταψί 20×28 εκ. με λαδόκολλα.
  2. Σε ένα πυρίμαχο μπολ, προσθέτουμε την κουβερτούρα και το ελαιόλαδο και τα λιώνουμε σε Μπεν Μαρί. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
  3. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε το μέλι, τα αυγά, το και το  ΜΕΒΓΑΛ High Protein Ρόφημα Κακάο, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας στο υγρό μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
  5. Σε ένα τρίτο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη βανιλίνη και το αλάτι.
  6. Σταδιακά προσθέτουμε τα στερεά υλικά στο υγρό μείγμα, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσέχουμε να μην το παρακάνουμε με το ανακάτεμα.
  7. Προσθέτουμε σταγόνες μαύρης σοκολάτας και ενσωματώνουμε.
  8. Ρίχνουμε το μείγμα στο έτοιμο ταψί και λειαίνουμε την επιφάνεια.
  9. Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο κέντρο να βγει με λίγα υγρά ψίχουλα.
  10. Αφήνουμε τα brownies να κρυώσουν εντελώς μέσα στο ταψί πριν τα κόψουμε και τα σερβίρουμε.
Share

Δείτε ακόμη...