Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C και στρώνουμε ένα παραλληλόγραμμο ταψί 20×28 εκ. με λαδόκολλα.
Σε ένα πυρίμαχο μπολ, προσθέτουμε την κουβερτούρα και το ελαιόλαδο και τα λιώνουμε σε Μπεν Μαρί. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε το μέλι, τα αυγά, το και το ΜΕΒΓΑΛ High Protein Ρόφημα Κακάο, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας στο υγρό μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα τρίτο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη βανιλίνη και το αλάτι.
Σταδιακά προσθέτουμε τα στερεά υλικά στο υγρό μείγμα, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσέχουμε να μην το παρακάνουμε με το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε σταγόνες μαύρης σοκολάτας και ενσωματώνουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα στο έτοιμο ταψί και λειαίνουμε την επιφάνεια.
Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο κέντρο να βγει με λίγα υγρά ψίχουλα.
Αφήνουμε τα brownies να κρυώσουν εντελώς μέσα στο ταψί πριν τα κόψουμε και τα σερβίρουμε.
Ζυμαρικά, Κίτρινο Τυρί, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως Γεύματα, Φέτα
Απαιτητικό
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies