High Protein Nice Cream

Μερίδες

2

Χρόνος Εκτέλεσης

4h

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

Nice Cream Σοκολάτα

  • 3 ώριμες μπανάνες (κομμένες σε φέτες και κατεψυγμένες – περίπου 300 γρ.)
  • 150 ml ρόφημα πρωτεΐνης ΜΕΒΓΑΛ High Protein κακάο
  • 1 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.σ. μέλι

·Για τη γαρνιτούρα:

  • κομματάκια μαύρης σοκολάτας
  • Σιρόπι σοκολάτας

Nice Cream Φράουλα

  • 3 ώριμες μπανάνες (κομμένες σε φέτες και κατεψυγμένες – περίπου 300 γρ.)
  • 150 ml ρόφημα πρωτεΐνης ΜΕΒΓΑΛ High Protein φράουλα
  • 100 γρ. κατεψυγμένες φράουλες
  • 1 κ.σ. μέλι

Για τη γαρνιτούρα:

  • Κομματάκια φρέσκιες φράουλες
  • Τριμμένο μπισκότο

Εκτέλεση

Νιce Cream Σοκολάτα

  1. Βάζουμε στο μπλέντερ τις κατεψυγμένες φέτες μπανάνες, το ρόφημα πρωτεΐνης και το κακάο.
  2. Χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα λείο και παχύρρευστο μείγμα. Αν χρειαστεί, σταματάμε και ξύνουμε τα τοιχώματα.
  3. Σερβίρουμε αμέσως σαν soft-serve ή βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες για πιο σταθερή υφή που κόβεται με κουτάλι παγωτού.

Νιce Cream Φράουλα

  1. Βάζουμε στο μπλέντερ τις κατεψυγμένες μπανάνες, τις φράουλες, το ρόφημα πρωτεΐνης και το μέλι.
  2. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο και παχύρρευστο μείγμα. Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ακόμα ρόφημα για να βοηθήσουμε στο χτύπημα.
  3. Σερβίρουμε αμέσως ή τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες για πιο παγωμένη, σφιχτή υφή.

 

Share

Δείτε ακόμη...