Κοτόπουλο με πιπεριές & sauce από ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό

Μερίδες

4

Χρόνος Εκτέλεσης

45'

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά

• 4 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλο
• 1 πιπεριά κόκκινη
• 1 κ.σ. ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό
• 3 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1,5 κ.σ. μουστάρδα
• 1/3 κ.γ. σκόρδο σκόνη
• 1/3 κ.γ. κύμινο
• ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή
• 1 πρέζα ρίγανη
• Αλάτι
• Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200⁰C στον αέρα.
  2. Έχουμε ζητήσει από το χασάπη μας να κόψει (ή κόβουμε μόνοι μας) τα φιλέτα σε λωρίδες.
  3. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε την πιπεριά κομμένη σε μπαστούνια και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30’.
  5. Όσο το κοτόπουλο ψήνεται, ετοιμάζουμε τη sauce για να το συνοδεύσουμε. Αναμειγνύουμε το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό με όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη sauce και τη διατηρούμε δροσερή στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Share

Δείτε ακόμη...