ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και αλατίζουμε. Βράζουμε το μακαρονάκι μας 2-3 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφετε στη συσκευασία του. Παράλληλα σε άλλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο ΜΕΒΓΑΛ και προσθέτουμε το αλεύρι. Ψήνουμε λίγο το αλεύρι να γίνει ξανθό και προσθέτουμε το φρέσκο γάλα ΜΕΒΓΑΛ, την μουστάρδα και με σύρμα ανακατεύουμε συνεχώς, ουσιαστικά κάνουμε μια μπεσαμελ. Μόλις αρχίσει να δένει η σάλτσα τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μια μια τις φέτες από το cheddar και τη mozzarella ΜΕΒΓΑΛ. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στραγγίζουμε τα μακαρονάκια και τα προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας πολύ καλά.Σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος μεταφέρουμε όλο το μείγμα και το στρώνουμε κουνώντας το. Τρίβουμε την ψίχα του ψωμιού και ανακατεύουμε με το τριμμένο τυρί ΜΕΒΓΑΛ και το εστραγκόν και πασπαλίζουμε την επιφάνεια του φαγητού μας.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 5-6 λεπτά. Σερβίρουμε σε πιάτα και αρωματίζουμε με καπνιστή πάπρικα
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, που αποτελείται από επαγγελματίες μάγειρες και επιχειρηματίες στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης.
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies