Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180⁰C βαθμούς στον αέρα.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά το κρεμμύδι, τη μελιτζάνα και το κολοκύθι. Αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και μαγειρεύουμε για λίγο να σωθούν τα υγρά.
Αποσύρουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο.
Σε ένα μπολ σπάμε το αυγό, προσθέτουμε τη ΜΕΒΓΑΛ Φέτα θρυμματισμένη, τη βρώμη, το μαϊντανό, το σκόρδο σε σκόνη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε.
Ιδανικά βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα να σφίξει λίγο το μείγμα.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια λαχανικών και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180⁰C βαθμούς στον αέρα για 30-40′.
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies