Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό, το χλιαρό νερό και το ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε σε αλευρωμένο πάγκο για 8-10 λεπτά, μέχρι να έχουμε μια μαλακή και ελαστική ζύμη.
Σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη ΜΕΒΓΑΛ φέτα, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και το πιπέρι.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8-10 ίσα μέρη. Σε αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε με ένα πλάστη κάθε κομμάτι σε λεπτό στρογγυλό φύλλο.
Απλώνουμε λίγη από τη γέμιση στη ζύμη κι έπειτα διπλώνουμε τη ζύμη γυρνώντας περιμετρικά τις άκρες προς τα μέσα. Γυρνάμε ανάποδα και περνάμε με τον πλάστη.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Ψήνουμε από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή. Επαναλαμβάνουμε για τα υπόλοιπα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies