Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
High Protein
Ροφήματα
Επιδόρπιο Στραγγιστού Γιαουρτιού
Puddings
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
High Protein
Ροφήματα
Επιδόρπιο Στραγγιστού Γιαουρτιού
Puddings
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Χυμοί
Τσάι
High Protein
Ροφήματα
Επιδόρπιο Στραγγιστού Γιαουρτιού
Puddings
Για το Παιδί
Φυτικά ροφήματα
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
INTERNATIONAL
Facebook
Instagram
INTERNATIONAL
Facebook
Instagram
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
High Protein
Ροφήματα
Επιδόρπιο Στραγγιστού Γιαουρτιού
Puddings
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ιστορία μας από το 1950
Η ΜΕΒΓΑΛ Σήμερα
Οι Άνθρωποί μας
Υπόσχεση Ποιότητας
Οι Διακρίσεις μας
Οικονομική Ενημέρωση
Προσκλήσεις Μετόχων
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
Νέα
Επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γάλα
Φρέσκο Γάλα
Γάλα με Κακάο
Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας
Γάλα χωρίς Λακτόζη
Γιαούρτι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Επιδόρπιο Γιαουρτιού με Γεύση
Παραδοσιακό Γιαούρτι
Λευκό Γιαούρτι
Γιαούρτι χωρίς Λακτόζη
Τυροκομικό
Φέτα Π.Ο.Π & Λευκά Τυριά
Κίτρινα Τυριά
Τυριά Τυρογάλακτος
Τριμμένα Τυριά
Ρόφημα
Πινόμενα Γιαούρτια
Χυμοί
Τσάι
Για το Παιδί
Γλύκισμα
Ζελέ
Κρέμες
High Protein
Ροφήματα
Επιδόρπιο Στραγγιστού Γιαουρτιού
Puddings
Άλλα προϊόντα
Συνταγές
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
ΑΓΑΠΗΣ ΕΡΓΑ
HORECA
Pizza με ΜΕΒΓΑΛ Τριμμένο Τυρί & Φέτα
Μερίδες
2
Χρόνος Εκτέλεσης
3,5h
Βαθμός Δυσκολίας
Μέτριο
Είδος Γεύματος
,
Κίτρινο Τυρί
,
Κυρίως Γεύματα
,
Σνάκ
,
Φέτα
Vegetarian
Υλικά
Για τη ζύμη:
300 γρ. αλεύρι για πίτσα
5 γρ. αλάτι
5 γρ. ξηρή μαγιά
180 ml παγωμένο νερό
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σπιτική σάλτσα ντομάτας:
400 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα κονσέρβα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. ξερό βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη
Για την επικάλυψη:
σπιτική σάλτσα ντομάτας
80 γρ. ΜΕΒΓΑΛ Τριμμένο Τυρί
Λίγη θρυμματισμένη ΜΕΒΓΑΛ Φέτα
5-6 ροδέλες πράσινη πιπεριά
1 κ.σ. ελαιόλαδο (για το σερβίρισμα)
φύλλα βασιλικού (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη:
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι.
Προσθέτουμε το νερό και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη.
Καλύπτουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 2-2,5 ώρες, μέχρι να διπλασιαστεί.
Πατάμε τη ζύμη να φύγει ο αέρας και μεταφέρουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια, κόβουμε σε δύο ίσα μέρη τα οποία πλάθουμε ελαφρά και καλύπτουμε με πετσέτα.
Αφήνουμε και πάλι να φουσκώσουν για 30’ μέχρι να διπλασιαστούν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.
Ανοίγουμε την κάθε ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια, σε λεπτό στρογγυλό σχήμα (πάχος 3-5 mm) και τις μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Απλώνουμε ομοιόμορφα τη σάλτσα ντομάτας.
Προσθέτουμε τις ροδέλες πιπεριάς.
Προσθέτουμε το ΜΕΒΓΑΛ Τριμμένο Τυρί, τη ΜΕΒΓΑΛ Φέτα και λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε για 15-18 λεπτά, μέχρι η ζύμη να γίνει τραγανή και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Σερβίρουμε προσθέτοντας φύλλα βασιλικού και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!
Share
Δείτε ακόμη...
t
Πιτάκια με ΜΕΒΓΑΛ Φέτα
Ορεκτικά
,
Σνάκ
,
Φέτα
Εύκολο
t
Σπανακοπιτάκια με ΜΕΒΓΑΛ Τριμμένη Μυζήθρα
Κίτρινο Τυρί
,
Ορεκτικά
,
Πρωινό
,
Σνάκ
Μέτριο
t
Πασχαλινό Τσουρέκι με ΜΕΒΓΑΛ Κεφίρ
Επιδόρπια
,
Κεφίρ
,
Σνάκ
Απαιτητικό
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!
Ok
Πολιτική Cookies