16
50'
Εύκολο
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, το κύμινο, την πάπρικα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
Αλείφουμε τα σουβλάκια χοιρινού ή κοτόπουλου με τη μαρινάδα. Μασαζάρουμε καλά ώστε να καλυφθούν όλα τα κομμάτια από τη μαρινάδα. Ιδανικά τοποθετούμε στο ψυγείο καλυμμένα με μεμβράνη για τουλάχιστον 1 ώρα για να απορροφήσει το κρέας τις γεύσεις.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 15-20 λεπτά από την κάθε πλευρα, ή μέχρι να ψηθεί σωστά το κρέας, γυρίζοντάς τα μία φορά στη μέση του χρόνου.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά, συνοδεύοντάς τα με πίτες, σαλάτα, πατάτες και τζατζίκι με ΜΕΒΓΑΛ Οικογενειακό 2%.
2391 059 159