2
15'
Μέτριο
3 φέτες κίτρινο ημίσκληρο τυρί Μακεδονικό
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μέτρια μανιτάρια σε χοντρές φέτες
1/2 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 πράσινο κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Μερικά φρέσκα φύλλα μαϊντανού ή κόλιανδρου
2 μικρές τορτίγιες ολικής
Η συνταγή δημιουργήθηκε με αγάπη από την ομάδα I cook to Heal που αποτελείται από τις bloggers Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου -ιατρό, παθολόγο- διαβητολόγο- και Εύη Γεωργακοπούλου -καθηγήτρια και επιχειρηματία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης -.
2391 059 159