Σε ένα μπολ σπάμε το αυγό, προσθέτουμε το γάλα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το πιπέρι, το αλεύρι και ΜΕΒΓΑΛ φετα θρυμματισμένη και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα κομμάτι λαδόκολλας, το απλώνουμε σε παραλληλόγραμμο σχήμα ή ανάλογα με την τοστιέρα μας και διπλώνουμε τη λαδόκολλα στις άκρες.
Βάζουμε τη διπλωμένη λαδόκολλα στην τοστιέρα και ψήνουμε 15-20′.
Χρησιμοποιούμε cookies για να αντλήσουμε πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη πλοήγηση στο διαδικτυακό μας τόπο. Αν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτή την πρακτική. Σας ευχαριστούμε!OkΠολιτική Cookies