Ασημένιο βραβείο με… ιστορία

Ασημένιο βραβείο με… ιστορίαΈνα σημαντικό ασημένιο βραβείο απέσπασε η ΜΕΒΓΑΛ για τα 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στην ελληνική αγορά τροφίμων. Η εταιρεία μας βραβεύτηκε στην κατηγορία Silver για την πολύχρονη παρουσία και την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία και την οικονομία. Η βράβευση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του τριήμερου συμποσίου που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων ιστορίας της ελληνικής αγοράς τροφίμων (έχοντας σαν ορόσημο το έτος 1912), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

Ένα σημαντικό ασημένιο βραβείο απέσπασε η ΜΕΒΓΑΛ για τα 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στην ελληνική αγορά τροφίμων. Η εταιρεία μας βραβεύτηκε στην κατηγορία Silver για την πολύχρονη παρουσία και την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία και την οικονομία. Η βράβευση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του τριήμερου συμποσίου που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων ιστορίας της ελληνικής αγοράς τροφίμων (έχοντας σαν ορόσημο το έτος 1912), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

Κάποιες από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες τροφίμων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αφηγήθηκαν την ιστορία τους και μας θύμισαν διαχρονικά προϊόντα, που εισέβαλλαν στα περισσότερα ελληνικά σπίτια τα 100 αυτά χρόνια και κέρδισαν την προτίμηση των καταναλωτών.

Η ΜΕΒΓΑΛ, με 62 χρόνια ισχυρής παρουσίας στην αγορά τροφίμων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού τα το γάλα ΜΕΒΓΑΛ, το παραδοσιακό της γιαούρτι και κυρίως τα τυροκομικά προϊόντα που παράγει έχουν διαγράψει μακρόχρονη πορεία στην ελληνική αγορά και έχουν αγαπηθεί από τους καταναλωτές.

Share
Meiosi_timwn