Η ΜΕΒΓΑΛ Μεγάλος Χορηγός στο “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”

Η καρδιά της ΜΕΒΓΑΛ χτυπάει στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα ανέλαβε μια σημαντική πρωτοβουλία, καθώς είναι ο Μεγάλος Χορηγός του 4ου «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό». Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αγώνα 50 ωρών στη Βόρεια Ελλάδα, που φέτος διοργανώνεται στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2017 στην Νέα Παραλία της πόλης μας.

Η διοργάνωση επικεντρώνεται στον εθελοντισμό και την ευαισθησία των πολιτών και ο βασικός της στόχος δεν είναι να αναδείξει αθλητές και επιδόσεις, αλλά να προσελκύσει τον κόσμο της πόλης να συμμετέχει περπατώντας ή τρέχοντας, με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για δύο σημαντικούς φορείς: το σύλλογο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης-Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και  το σύλλογο «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης».

Η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα  και η κοινωνική προσφορά είναι βασικές αξίες που διέπουν συνολικά το φάσμα δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς πεποίθησή της είναι ότι η κάθε επιχείρηση οφείλει να λειτουργεί συνυπολογίζοντας εξίσου χρηματοοικονομικούς δείκτες και κοινωνικό αποτύπωμα. Να δρα ως ενεργό και αναπόσπαστο μέρος του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο επιδιώκει την ανάπτυξη, και όχι αποστασιοποιημένα από αυτό.

Φορέστε άνετα παπούτσια λοιπόν και ελάτε να συμμετέχουμε για καλό σκοπό!

Συμμετοχές στο www.trexe.gr

Share
Meiosi_timwn