Η ΜΕΒΓΑΛ στολίζει δέντρα για τη Θεσσαλονίκη

Η ΜΕΒΓΑΛ συμμετέχει φέτος στο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της Θεσσαλονίκης, καθώς είναι μεταξύ των χορηγών που ενίσχυσαν το Δήμο να προμηθευτεί τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στολίζουν την πόλη.

Η ΜΕΒΓΑΛ, που έχει δυνατές σχέσεις και ρίζες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δημάρχου, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, και ανέλαβε την αγορά και μεταφορά 72 δέντρων συμβάλλοντας στο να γίνει η πόλη μας πιο όμορφη και πιο λαμπερή για της φετινές γιορτές.

Από τη στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους ξεκίνησε και η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή που κάθε χρόνο η εταιρεία ετοιμάζει για τα παιδιά των εργαζομένων της, με δραστηριότητες και παιχνίδι στο σπίτι των ξωτικών και δώρα για όλα τα μικρά μέλη της οικογένειας ΜΕΒΓΑΛ.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της εταιρείας, κα Μαίρη Χατζάκου, «τα Χριστούγεννα, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο του χρόνου, είναι μία γιορτή που όλοι χαιρόμαστε να προσφέρουμε χαρά, λάμψη και -φυσικά- Αγάπη. Με αυτό το σκεπτικό η ΜΕΒΓΑΛ θέλησε να κάνει την πόλη μας πιο φαντασμαγορική, για να την απολαύσουν και να τη χαρούν μικροί και μεγάλοι, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους μικρούς μας φίλους, που πάντα περιβάλλουμε με την αγάπη μας.»

Μεβγαλ Αριστοτέλους Δέντρο

Share
Meiosi_timwn