Νέοι κωδικοί Gouda & Edam σε φέτες των 100g

Τώρα οι αγαπημένες γεύσεις των Gouda & Edam κυκλοφορούν σε νέες πρακτικές συσκευασίες των 100g (5 φέτες) με στόχο να καλύψουν την ανάγκη των τουριστών για συγκεκριμένη ποσότητα τυριού σε φέτες προς άμεση κατανάλωση.

Τώρα οι αγαπημένες γεύσεις των Gouda & Edam κυκλοφορούν σε νέες πρακτικές συσκευασίες των 100g (5 φέτες) με στόχο να καλύψουν την ανάγκη των τουριστών για συγκεκριμένη ποσότητα τυριού σε φέτες προς άμεση κατανάλωση. Τα τοστ αποτελούν βασικό snack μέσα στη μέρα ιδίως στις διακοπές, όπου οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες περνούν όλη τη μέρα στις παραλίες.

Οι νέες freshpack, με easyopen, συσκευασίες αποτελούν το ιδανικό προϊόν για την προετοιμασία των τοστ τους αφού η ποσότητα των 5 φετών είναι αρκετή για άμεση κατανάλωση. Οι νέοι κωδικοί των 100g κυκλοφορούν σε μαλακό διάφανο φιλμ οι οποίες δίνουν την αίσθηση του φρεσκοκομμένου τυριού, ενώ διακρίνονται για την ευκολία και αμεσότητα στη χρήση τους! Το νέο προϊόν λόγω της ποσότητάς του (5 φέτες) απευθύνεται κυρίως σε σημεία όπως camping, μικρά τοπικά supermarket, μπακάλικα & παντοπωλεία.

Share
Meiosi_timwn