Ταξίδι στις γεύσεις με τη ΜΕΒΓΑΛ

Ένα τριήμερο ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις διοργάνωσε το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Από τις 18 έως τις 20 Μαΐου οι σπουδαστές του κολλεγίου και επιστήμονες τροφίμων ασχολήθηκαν με θέματα διατροφής και επιπλέον παρουσίασαν τον αγρο-διατροφικό κλάδο στην Ελλάδα, τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς και αντιπροσωπευτικά παραδοσιακά ελληνικά τρόφιμα και κρασιά, αλλά και ιδέες για νέα προϊόντα.

Ένα τριήμερο ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις διοργάνωσε το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Από τις 18 έως τις 20 Μαΐου οι σπουδαστές του κολλεγίου και επιστήμονες τροφίμων ασχολήθηκαν με θέματαδιατροφής και επιπλέον παρουσίασαν τον αγρο-διατροφικό κλάδο στην Ελλάδα, τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς και αντιπροσωπευτικά παραδοσιακά ελληνικά τρόφιμα και κρασιά, αλλά και ιδέες για νέα προϊόντα.

Στη φωτογραφία, από αριστερά: κ.κ. Π. Αργυριάδου, Ε. Κουτσομητροπούλου, Χ.Παπαδάκη, Μ.Στεφανίδου
Στη φωτογραφία, από αριστερά: κ.κ. Π. Αργυριάδου, Ε. Κουτσομητροπούλου,
Χ.Παπαδάκη, Μ.Στεφανίδου

Η ΜΕΒΓΑΛ είχε ισχυρή παρουσία στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφενός με τα παραδοσιακά τυροκομικά της προϊόντα σε πρώτο πλάνο και το στραγγιστό της γιαούρτι, σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες, και αφετέρου με την ομιλία της Διευθύντριας Έρευνας και Ανάπτυξης, κας Ευθυμίας Κουτσομητροπούλου, με θέμα «Τρόφιμα και καινοτομία: Τυροκομικά με ελαιόλαδο,  μια υγιεινή πρόταση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση», στην οποία ανέλυσε τις σημαντικές καινοτομίες της ΜΕΒΓΑΛ σε πρωτοπόρα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Share
Meiosi_timwn