Ανανεωμένες Συσκευασίες στο Φρέσκο Γάλα ΜΕΒΓΑΛ

Ανανεωμένες Συσκευασίες στο Φρέσκο Γάλα ΜΕΒΓΑΛ

Από σήμερα το αγαπημένο γάλα όλης της οικογένειας , το Φρέσκο γάλα ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορεί με νέα, φρέσκια εμφάνιση!

Οι ανανεωμένες συσκευασίες, αναδεικνύουν τη ποιότητα & τη φρεσκάδα του φρέσκου γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ.  Παράλληλα, προβάλλουν τη μακρόχρονη πορεία της εταιρίας, που από το 1950, φέρνει σε κάθε ελληνική οικογένεια 100% φρέσκο ελληνικό γάλα από επιλεγμένες φάρμες της Μακεδονίας.

Το Φρέσκο γάλα ΜΕΒΓΑΛ, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας  γιατί αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου και περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες και άλλα ιχνοστοιχεία.

Από την παιδική ηλικία, μας παρέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειαζόμαστε, ενώ βοηθάει στην ανάπτυξη των οστών και των δοντιών. Το Φρέσκο Γάλα ΜΕΒΓΑΛ βοηθάει στην καλή λειτουργία του οργανισμού σε όλες τις ηλικίες και χαρίζει ζωντάνια και ευεξία, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής .

Το Φρέσκο Γάλα ΜΕΒΓΑΛ είναι ιδανικό για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά και να χαλαρώσουμε έπειτα από μια δύσκολη και κουραστική ημέρα.

Η ΜΕΒΓΑΛ, με απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα και με προηγμένη τεχνογνωσία, εγγυάται και διασφαλίζει την κάθε γουλιά φρέσκου γάλακτος που απολαμβάνετε!

Το Φρέσκο Γάλα ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορεί σε Πλήρες (3,5%), Ελαφρύ (1,5%) & Άπαχο (0%), σε πρακτικές συσκευασίες (1/2lt, 1lt& 2lt) με πώμα ασφαλείας για να διατηρεί τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του!

Share
Meiosi_timwn