Πινώμενα Γιαούρτια ΜΕΒΓΑΛ!

Νέα ξεχωριστή εμφάνιση!….Ίδια υπέροχη γεύση!!

Η ΜΕΒΓΑΛ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και στοχεύοντας πάντα στην ανανέωση και στην καινοτομία, σας παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες του Αριάνι, του Κεφίρ και του Vita Fresh που από σήμερα μετονομάζεται σε Ξυνόγαλα ΜΕΒΓΑΛ!  Οι πιο δημοφιλείς και αγαπημένες  παραδοσιακές γεύσεις «ντύνονται» με συσκευασίες σύγχρονης αισθητικής χωρίς όμως να χάνουν ούτε σταγόνα από την ποιότητά και τη θρεπτική αξία που τόσα χρόνια εμπιστεύονται οι καταναλωτές.

Πινώμενα Γιαούρτια ΜΕΒΓΑΛ!

Νέα ξεχωριστή εμφάνιση!….Ίδια υπέροχη γεύση!!

Η ΜΕΒΓΑΛ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και στοχεύοντας πάντα στην ανανέωση και στην καινοτομία, σας παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες του Αριάνι, του Κεφίρ και του Vita Fresh που από σήμερα μετονομάζεται σε Ξυνόγαλα ΜΕΒΓΑΛ!  Οι πιο δημοφιλείς και αγαπημένες  παραδοσιακές γεύσεις «ντύνονται» με συσκευασίες σύγχρονης αισθητικής χωρίς όμως να χάνουν ούτε σταγόνα από την ποιότητά και τη θρεπτική αξία που τόσα χρόνια εμπιστεύονται οι καταναλωτές.  Το Αριάνι, το Κεφίρ και το Ξυνόγαλα ΜΕΒΓΑΛ αποτελούν πραγματικά δώρα της φύσης για την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Φτιαγμένα από φρέσκο Ελληνικό γάλα με χαμηλά λιπαρά, και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, τα ροφήματα αυτά ενισχύουν τις άμυνες του οργανισμού και συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος αφού είναι ιδιαίτερα ευεργετικά.

Το Ξυνόγαλα ΜΕΒΓΑΛ χάρη στην προβιοτική του καλλιέργεια έχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό μας, βοηθώντας στην πέψη, αλλά και στη μεγαλύτερη απορρόφηση βιταμινών και άλλων ωφέλιμων στοιχείων. Το Κεφίρ ΜΕΒΓΑΛ, με τη δροσερή του γεύση, προσφέρει στον οργανισμό μας πολύτιμες πρωτεΐνες,  βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Δύο ποτήρια Αριάνι ΜΕΒΓΑΛ την ημέρα καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε ασβέστιο κατά 80% και σε φώσφορο κατά 60%.

Το Κεφίρ, το Αριάνι και το Ξυνόγαλα ΜΕΒΓΑΛ, είναι ροφήματα γεμάτα οφέλη για τον οργανισμό μας αλλά πάνω από όλα, έχουν υπέροχη, πλούσια παραδοσιακή γεύση!

Αναζητήστε το αγαπημένο σας ρόφημα στα σημεία πώλησης των προϊόντων ΜΕΒΓΑΛ και …συνδυάστε υγεία και απόλαυση!

Share
Meiosi_timwn