Βράβευση της ΜΕΒΓΑΛ για τα προβιοτικά προϊόντα της

Μία ξεχωριστή σημαντική βράβευση κέρδισε πρόσφατα η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ για τα προβιοτικά γαλακτοκομικά της προϊόντα (ξυνόγαλο, γιαούρτια, κεφίρ, αριάνι). Η βράβευση έγινε στα πλαίσια της ημερίδας με θέμα «Προβιοτικά Τρόφιμα» που διοργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όπως τόνισε ο Υπουργός, κ. Τσαυτάρης, όσοι βραβεύτηκαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, επιχειρήσεις και ερευνητές, αντελήφθησαν εγκαίρως την αξία των προβιοτικών προϊόντων και επένδυσαν σε αυτά.

Μία ξεχωριστή σημαντική βράβευση κέρδισε πρόσφατα η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ για τα προβιοτικά γαλακτοκομικά της προϊόντα (ξυνόγαλο, γιαούρτια, κεφίρ, αριάνι). Η βράβευση έγινε στα πλαίσια της ημερίδας με θέμα «Προβιοτικά Τρόφιμα» που διοργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όπως τόνισε ο Υπουργός, κ. Τσαυτάρης, όσοι βραβεύτηκαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, επιχειρήσεις και ερευνητές,  αντελήφθησαν εγκαίρως την αξία των προβιοτικών προϊόντων και επένδυσαν σε αυτά.

Ο πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ, κ. Πέτρος Παπαδάκης, παραλαμβάνοντας ο ίδιος το βραβείο δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Υπουργό κ. Τσαυτάρη για την τιμή που μας κάνει να μας βραβεύσει για τη συμβολή μας στην ανάπτυξη προβιοτικών προϊόντων, γεγονός που μας κατατάσσει μεταξύ των πρωτοπόρων βιομηχανιών τροφίμων στον τομέα της έρευνας, της καινοτομίας και της εφαρμογής των επιστημονικών πορισμάτων σε καινοτόμα προϊόντα.

Πράγματι, η ΜΕΒΓΑΛ, αξιοποιώντας την ελληνική παράδοση, αλλά και περισσότερες από 150 κλινικές έρευνες και χιλιάδες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την ευεργετική δράση των προβιοτικών τροφίμων, υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα αυτό, αφού εδώ και πολλά χρόνια ανέπτυξε γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με προβιοτικά βακτήρια που συνεισφέρουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, δίνοντας έμφαση σε προϊόντα προστιθέμενης αξίας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής».

Share
Meiosi_timwn